2021-11-17 07:48:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A mai nap váratlan meglepetéseket tartogat neked

Napi horoszkóp november 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ideje végre a tettek mezejére lépned. Sokáig halogattad, hogy megmutatkozz, hogy felfedd valós lényedet valaki előtt. Most már nem teheted tovább, különben a lelked is belesajdul. Végre írj neki, tárd fel a lelkedet!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Túlságosan sok negatív érzést halmoztál fel mostanra magadban. Ha gyakorta facsarja nátha az orrodat, köhögsz, és kapar a torkod, az talán attól is van, hogy valamit még mindig képtelen vagy kimondani. Pedig ki kellene.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ellenőrizd, hogy valóban igaz-e az a hír, ami akarva-akaratlanul a tudomásodra jutott. Még ha az informátorod megbízhatónak is tűnik, akkor is lehet, hogy a személyes érintettsége miatt meglehetősen torzan adta elő az igazságot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha jót akarsz magadnak, ma estére tervezz be egy kis lazítást, egy kis beszélgetést a barátaiddal, családoddal. Nagyon sokat tettél az utóbbi időben azért, hogy másoknak jó legyen. Most élvezd egy kicsit te is az életet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne csak álmodozz, hanem végre vágj bele abba, amit elképzeltél! Persze nem árt néhány óvintézkedés, ha biztosra akarsz menni. A régi munkahelyedet most még a világért se add fel! De néhány terhet átadhatsz a társadnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy régi ismerősöd felől kaphatsz ma aggasztó híreket. Járj utána, és sopánkodás helyett próbálj meg segíteni az illetőn. A helyzet talán nem olyan rossz, mint ahogy lefestik, de jobb a megelőzés! Tudod jól: jótett helyébe jót várj!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma szerencséd lehet a szerelemben. Olyasvalaki figyelmére számíthatsz, akire már régóta meghitten gondolsz. Ha van társad, akkor talán épp az ő viselkedése miatt leszel kicsit szerelmes ma másba. Legyél jó, vedd komolyan!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap váratlan meglepetéseket tartogat neked. A jó közelebb van, mint gondoltad volna. Ne legyél rest kinyújtani felé a kezedet. Vagy elfogadni a feléd nyújtottat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valamilyen ígéreted egyre inkább nyomaszt. Pedig az ígéret szép szó, ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy be is tartod. Ne akarj mindig kibújni a kötelezettségek alól. Még ma tedd meg, amit várnak tőled.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy hivatalos összejövetelre kaphatsz baráti meghívást. Talán úgy érzed, nem fér össze a kettő, pedig ez esetben igen. Ne utasítsd vissza a baráti segítséget. A szakmai megalapozottságod ugyan megvan, mégis szükséged van a támogatókra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A társad sokat morgolódik azért, mert te túl szabadon éled meg a párkapcsolatotokat, vagy nem annyira mutatod ki az érzéseidet, amennyire ő igényelné. Téged persze pont ezzel a morgással lehet a leginkább elriasztani. De mielőtt ellenállásból kivívnád a szabadságodat, gondolkozz el az ő érvein is!


Halak: II. 19. - III. 20.

Párkapcsolatodban problémák adódhatnak, pedig te úgy érzed, mindent megteszel azért, hogy ne így legyen. Gondolkozz el azon, hogy ez valóban így van-e. Lásd kicsit kívülről is önmagad, keress magasabb nézőpontot!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: